Home Forums NextFEM Designer support forum Microsoft.net framework

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #835
    oliver
    Participant

    hello i have a problem with nextfem ver. 1:07 in the work area no longer the reference systems appear and the elements that I go to insert to achieve a not shown vengolo structure. I have a dialog warning that I enclose together with the error description.
    Thank you

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #838
    Admin NextFEM
    Keymaster

    Hello,
    it seems that the requirements have not been installed successfully. In particular, please check the installation of .Net Framework 4.0 and VC++ Redistibutable 2013. You can find them in the installation folder in the prereq64 or prereq86 subdir.

    #839
    oliver
    Participant

    I installed the sw she indicated, but the problem continues

    #840
    Admin NextFEM
    Keymaster

    Did you install them as Administrator? Please perform also the procedure suggested here: http://www.nextfem.it/it/forums/topic/cant-start-flash-back/#post-665

    #842
    oliver
    Participant

    Good evening, I tried the solutions suggested, the situation has worsened now not part of their own!
    It sends S.O. features
    windows 7 pro
    Graphics Card: NVIDIA GeForce 7300 SE / 7200 GS
    AMD Athlon (64) X2 dual-core processor 6400+

    #843
    Admin NextFEM
    Keymaster

    Please send via email to support@nextfem.it the screenshots from nfstarting_patch and dxdiag.exe, as advised in the previously linked post.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.